Kotimainen perheyritys - Aina 100% aitoustakuu - Klarna maksuvaihtoehdot

Mistä tunnistaa aidon merkkilaukun?

Second hand merkkilaukkua hankkiessa on erittäin tärkeää selvittää mitä aitoustodistuksia ja dokumentteja saat laukun mukana.

Lux Boutique aitouttaa kaikki laukut arvostetulla Entrupy aitoutus palvelulla -Aitoutus suoritetaan mikroskooppisen tarkalla laitteella ja tekoäly vertaa kuvia 30 000 aitoon vastaavaan kuvaan. 

Lux Boutiquessa työskentelee kaksi Suomalaista kokenutta muotialan tuntevaa aitouttajaa ja tämän lisäksi kaikki laukut aitoutetaan Entrupy tekoäly laitteella. 

Ostaessasi meiltä merkkilaukun saat aina laukun mukana Entrupy todistuksen. Asusteisiin ja muihin luksustuotteisiin annamme Lux Boutique aitoustodistuksen merkiksi aitoudesta. Ostaessasi meiltä tuotteen saat aina 100% Rahat takaisin aitoustakuun.

Aitoutamme kaiken, vaikka tuotteella olisikin meille tullessaan aitoustodistus valmiina. Haluamme olla 100% varmoja tuotteiden aitoudesta ja haluamme itse varmistaa aitouden.

Entrupy todistus on tällä hetkellä luotettavin takuu tuotteen aitoudesta.

Hologrammillinen aitouskortti on hieman luotettavampi kun pelkkä muovi tai pahvi kortti. Uusimmissa 2022 jälkeen valmistetuissa laukuissa on osassa mikrosiru.

Kokenut aitouttaja osaa tarkastella tuotetta ammattilaisen silmin ja tunnistaa väärennöksen.

Kokenutkaan aitouttaja ei pysty kuvista aitouttamaan tuotteita - Tuote on oltava aitouttajan käsissä ja sitä on pystyttävä tutkimaan ja tarkastellemaan huolellisesti todetakseen tuotteen aitouden. Lux Boutique ei koskaan aitouta kuvien perusteella.


Mistä voit itse arvioida laukun aitoutta?

Käy liikkeessä katsomassa, miltä aito laukku näyttää ja tuntuu. Esimerkiksi Louis Vuitton Monogram canvas on paksua, jäykkää ja muotonsa pitävää. Kopiot eivät tähän laatuun pysty. Jos sinulla on mielessä tietty tuote, tutki aidon ulkonäköä tarkasti. Onko se ommeltu yhdestä palasta vai onko saumoja. 

Ovatko yksityiskohdat autenttiset? Vetoketjut, vetoketjun vetimet ja metalliosat ovat kohtia, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Aidossa merkkilaukussa tikkaukset ovat ammattimaisen tasaiset ja yksityiskohdat huoliteltu.

      Lahjakortti